• 168271

Правосмукалка Fantom CC-6300

Моќност: 2400W
Опрема додатоци за чистење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
Капацитет на торба: 7l
Резервоар за валкана вода: 10,5 l
Резервоар за чиста на вода: 6 l
Димензии:43 x 43 x 54 cm

7790 ден.

Нема на залиха

SKU: 168271 Категорија: