• 157894

Правосмукалка BEKO VCC7324WI

Моќност:2400W
Капацитет на вреќа:4L
Hepa Filter 12
Tелескопска цевка
Индикатор за полна вреќа
Ниво на бучава:78(dBA)
Должина на кабел:7m
Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукалка
Посебно прилагодлива за лица со алергии

7999 ден.

Нема на залиха

SKU: 157894 Категорија: