Правосмукалка BEKO VCC4520WR

Моќност:2000W
Капацитет на вреќа:4L
Индикатор за полна вреќа
HЕРА филтер H12
Tелескопска цевка
Ниво на бучава:76(dBA)
Должина на кабел:6m

6499 ден.

На залиха

SKU: 158115 Категорија: