Правосмукалка BEKO BKS2226

Моќност:2600W
Вмукувачка моќ:400W
Капацитет на вреќа:4L
Индикатор за полна вреќа
Телескопска цевка
Микро филтер
Должина на кабел:6m
Опција платнена и хартиена вреќа
Посебно прилагoдлива за лица со алергии

5199 ден.

На залиха

SKU: 155705 Категорија: