Правосмукалка Arnica Terra

Моќност – 1600 W
Моќност на вшмукување – 380 W
Филтер Hepa-H13 што може да се пере
Хромирана метална цевка за вшмукување
Автоматско намотување на кабелот
Должина на кабел – 6 m

6390 ден.

На залиха

SKU: 089296 Категорија: