• 206
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Потопна пумпа со наставок 250W

Моќност 250W
Макс. висина 9 м
Притисок 0,9 bar
Проток на вода 2500l/h
Тежина 5 кг

Агрина потопна пумпа со наставак, идеална за љубителите на дворот и градината.

Клуб Цена
4410 ден. 4900 ден.

Нема на залиха