• 205

Потопна пумпа – ракета 1.0KW

Моќност 1000W
Макс. висина 55 м
Макс. длабочина 16м
Притисок 6 bar
Проток на вода 5200l/h

Потопна пумпа Агрина за чиста вода идеална за длабочина на вода до 16 метри.

16555 ден.

Нема на залиха