• 174007
Заштеди со Клуб цена

Потопна пумпа 400W за чиста вода AGRINA

Моќност 400W
Макс. висина 6,5 m
Макс. длабочина 7m
Притисок 0,65 bar
Проток на вода 7500l/h
Тежина 5,5 kg

5789 ден.

На залиха