• 177181

Полнач за Акумулатор -150W Praxis

Контролирани од микропроцесори
Максимална излезна струја е прилагодлива од 10 засилувачи за 6V Или 12V
Повеќенаменско полнење овозможува постојана струја за помалку топлина за да се спречи оштетување на акумулаторот

2100 ден.

Нема на залиха

SKU: 177181 Категорија: