• 194522
14% попуст
Заштеди со Клуб цена

Плотна вградна Favorit BIH-40

Димензии: 41X590X520mm
Број на грејни плочи: 4
Енергетска класа: А
Моќ на грејни плочи: Ø145mm -1200W / Ø 180mm- 1800W
Контрола: На допир
Тип на плоча: Стаклокермичка
Ниво на јачина на плочата: 9

Клуб Цена
9490 ден. 10990 ден.

На залиха

SKU: 194522 Категории: ,