• 192910
  • 192910 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка UNI IDEAL Cellfast

Ергономска рачна прскалка изработена од висококвалитетна пластика
Постепена регулација на водениот тек од силен млаз до деликатна магла
Системот SAFETOUCH™ обезбедува сигурен стисок и удобност при користење, како и го штити производот од случајни оштетувања
Прилагодување на јачината на потокот со една рака

Клуб Цена
449 ден. 499 ден.

На залиха