• 192947
  • 192947 1
  • 192947 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка со спојки HYDRON IDEAL

Рачна прскалка HYDRON
Брз приклучок за црево – запрете IDEAL™
Брз приклучок за црево – проток на вода IDEAL™

Клуб Цена
449 ден. 499 ден.

На залиха