• 192946
  • 192946 1
  • 192946 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка со спојки HYDRON IDEAL

Рачна прскалка HYDRON
Брз приклучок за црево – запрете IDEAL™
Брз приклучок за црево – проток на вода IDEAL™

Клуб Цена
467 ден. 519 ден.

На залиха