• 192941
  • 192941 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка SHOWER 2 IDEAL Cellfast

Прскањето започнува по повлекувањето на чкрапалото
Деликатно прскање со можност за регулација на јачината на потокот
Можност за блокирање на чкрапалото при максимална јачина на протокот

Клуб Цена
350 ден. 389 ден.

На залиха