• 192908
  • 192908 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка MAX IDEAL Cellfast

Практична прскалка со не-постепена регулација на протокот на вода од силен млаз до деликатна магла
ABS материјал

Клуб Цена
899 ден. 999 ден.

На залиха