• 192908
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка JET IDEAL Cellfast

Практична прскалка со не-постепена регулација на протокот на вода од силен млаз до деликатна магла
ABS материјал

Клуб Цена
1161 ден. 1290 ден.

Само 1 останати во залиха