• 192942
  • 192942 1
  • 192942 2
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка HYDRON IDEAL Cellfast

Целосна и непречена регулација на водениот тек
Прскањето започнува по повлекувањето на чкрапалото кое може да се користи и за регулирање на јачината на протокот и за блокирање на фиксниот тек

Клуб Цена
323 ден. 359 ден.

На залиха