• 192907
  • 192907 1
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Пиштол прскалка AIN IDEAL Cellfast

Рачна прскалка изработена од висококвалитетна пластика
Постепено регулирање на протокот на вода во 6 различни поставки
Прилагодување на јачината на потокот со една рака
Можност за блокирање на чкрапалото при максимална јачина на протокот

Клуб Цена
350 ден. 389 ден.

На залиха