• 172218

Пила Убодна 550W KS801SE

Black + Decker
Моќност:550W
Напон:230 V ~ 50 Hz
Брзина 1500-3000 / min
Капацитет на сечење:85 mm
Сечење на метал: 5mm
Исечете во алуминиум: 15mm
Агол на ротација 0 ° – 22,5 ° – 45 °
Дополнителни информации За сечење, дрво, пластика, метал, алуминиум

4790 ден.

Нема на залиха

SKU: 172218 Категорија: