Пегла за коса PHILIPS BHS 377 /00

Температурни услови 10 /160-230 °C/
Ширина на чинија 28 мм
Греење елемент слој керамика
Функции автоматско исклучување по 60 минути

2549 ден.

На залиха

SKU: 198190 Категорија: