Пегла за коса gorenje HS110BK

55 W
IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор
Кабел кој се ротира 360
Подвижни керамички плочки
Должина на плочките: 110 mm
Едноставно електронско управување
LCD дисплеј
Континуирана регулација на температурата
Заклучување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Должина на кабелот:18 m

2490 ден.

На залиха

SKU: 178502 Категорија: