Пегла за коса gorenje HS 90 BG

Пегла за коса
Боја: Сино-зелена
43 W
IONIC POWER Дополнителна нега со јонизатор
Кабел кој се ротира 360
Подвижни плочки
Должина на плочките: 90 mm
Едноставно електронско управување
Континуирана регулација на температурата
Заклучување
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Должина на кабелот:1
8 m

1890 ден.

Нема на залиха

SKU: 158790 Категорија: