Пегла Tefal IS 8380 E1

Силна променлива пареа до 35g / min
Исчистете ја контролната табла
Високо-технолошка XXL делта метална глава на пареа
Резервоар за вода што може да се демонтира:1.7 L

11799 ден.

На залиха

SKU: 088479 Категорија: