• new

Пегла TEFAL FV1542E3

Durilium грејна плоча
Моќност:2100W
Резервоар за вода:250ml
Постојана пареа:0-35gr/min
Ударна пареа:100gr/min
Вертикална пареа
Систем против истекување
Систем за самопрочистување

2199 ден.

Нема на залиха

SKU: 182721 Категорија: