• 188461

Пегла PHILIPS GC7933/30

Моќност: 2400W
Загревање 2 мин
Индикатор
Притисок на пареата: 6,5bar
Зголемување на пареата:До 450 g
Постојана пареа: 120gr/min
Посебен резервоар за вода 1500ml
Систем за чистење на бигор
Автоматско исклучување

17299 ден.

Нема на залиха

SKU: 188461 Категорија: