• 188462

Пегла PHILIPS GC4564/20

Тежина на пеглата: 1,552g
Должина на кабелот: 2m
Капацитет на резервоар за вода: 0,3L
Должина на кабел: 2m
Моќност на пеглата: 2600W

6299 ден.

Само 2 останати во залиха

SKU: 188462 Категорија: