Пегла PHILIPS GC4532/20

Спреј функција
Систем против истекување
Систем за самопрочистување
Двојно активен систем против бигор
Моќност:2400W
SteamGlide Azur
Постојана пареа:0-40gr/min
Ударна пареа:180gr/min
Резервоар за вода:300ml

4699 ден.

На залиха

SKU: 173298 Категорија: