Пегла на пареа PHILIPS GC 2675/85

Пегла на пареа
Моќност:2400W
Easy Speed Advanced
Постојана пареа:40gr/min
Ударна пареа:180gr/min
Резервоар за вода:300ml
Вертикална пареа
Спреј функција
Систем против истекување

3499 ден.

Нема на залиха

SKU: 168523 Категорија: