Пегла на пареа Gorenje SIH2200DGT

Jачина:2200 W
Индикатор на температура
Интензивно испуштање на пареа: 30 g/min
Испуштање на пареа одеднаш: 90 g/min
Волумен на резервоарот за вода: 0.28 Литри
Долевање на вода во текот на пеглањето
Систем против собирање на воден каменец
Систем против прокапување
Можност за суво пеглање
Вртење на приклучниот кабел: 360 °
Функција прскање

2290 ден.

На залиха

SKU: 178585 Категорија: