• bvnbn

Пегла на пареа FUEGO EL8888

Моќност:2600W
Керамичка грејна плоча
Варијабилна пареа:20g/min
Ударна пареа:24-30g/min
Резервоар за вода:450ml
Спреј функција
Вертикална пареа
Систем за самопрочистување

1299 ден.

Нема на залиха

SKU: 158390 Категорија: