Пегла gorenje DIH 2600 GS

Јачина:2600 W
Подлога на пеглата: Керамика Cheramic Coating
Систем против собирање на воден каменец
Систем против прокапување
Можност за суво пеглање
Вртење на приклучниот кабел: 360 °
Автоматско исклучување

2749 ден.

Нема на залиха

SKU: 085433 Категорија: