Пегла BEKO SIM7124B

High Tech-грејна плоча
Моќност:2400W
Резервоар за вода:350ml
Вертикална пареа
Систем за самопрочистување
Автоматско исклучување
AntiCalc,Anti-drip систем

2499 ден.

Нема на залиха

SKU: 158554 Категорија: