• jhghklll

Пегла BEKO SIM 3124 D – 2400W

Моќност:2400W
Капацитет:240 mL
Керамичка грејна плоча
Постојана пареа:30gr/min
Ударна пареа:120gr/min
Вертикална пареа

2299 ден.

Нема на залиха

SKU: 177014 Категорија: