• 177180

Паметен Полнач за Акумулатор Praxis – 60

Полнење на акумулаторот на паркирани и исклучени возила
Автоматско гасење кога батеријата ке биде целосно наполнета
Вградена над напонска или кратка спој заштита
Високо фреквентно полнење
Автоматска проверка на точниот поларитет

1880 ден.

На залиха

SKU: 177180 Категорија: