• 174878

Палетар рачен EKO 2000kg Noblelift

Капацитет на тежина 2000 kg
Капацитет на висина 85 – 200 mm
Погон – Рачен
Должина на виљушки 540 x 1150 mm
Материјал на пумпа: Излиен цинк
Вид на тркала: Тандем 200 х 50 mm
Материјал на тркала – Полиуретан

16100 ден.

Нема на залиха

SKU: 174878 Категорија: