• 199898

Овлажнувач на воздух Rowenta HU5220FO

Вид на технологија Ultra-Sonic
Функција за греење
Пареа топло и ладно
Излез на пареа (ml/h) 380
Ефективна површина 577 квадратни стапки (53,6 м2)
Капацитет на резервоарот за вода 5,9 L
Времетраење до 30 часа
Ниво на звук до 40 dB(A)
Број на брзини 3
Автоматски режим
Ноќен режим
Хигрометар
Индикатор за нивото на влажност во просторијата
Поставување на стапката на влажност Да
Анти-бактериско дејство
Индикатор за нивото на водата
Автоматско исклучување
Отстранлив резервоар за вода
Контролен панел Електронски
Тајмер 12 ч
Осветлување на амбиенталното расположение
Рачка која се преклопува
Дополнителни вклучени додатоци 2 x кеси за отстранување бигор
Моќност 110 W

8679 ден.

Нема на залиха

SKU: 199898 Категорија: