• 1-5

Oстровски аспиратор Favorit 4140

60СМ И 90СМ
КОПЧЕ ON/OFF
КОНТРОЛА МЕХАНИЧКА
БРЗИНИ 3
МОЌ НА ВШМУКУВАЊЕ 800 M3/H
МОТОР 1
ХАЛОГЕНИ СИЈАЛИЦИ 2 X 25 W
ДИЈАМЕТАР НА ИЗЛЕЗ 120MM
ДИМЕНЗИИ ШИРИНА: 890 MM
ДОЛЖИНА: 600 MM
ВИСИНА: MAX. 890 MM – MIN. 706 MM
МОЌНОСТ НА МОТОР 1×210 W
БОЈА INOX

19999 ден.

Нема на залиха

SKU: 181138 Категорија: