• 192890
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Ограда декор. Cellfast 15cm x 9m 30-012X

Изработен од водоотпорен, флексибилен материјал.
Го спречува прераснувањето на тревата и совршено го одвојува тревникот од култивираниот дел од градината.
Димензии: 15cmx9m

Клуб Цена
404 ден. 449 ден.

На залиха