• 194913

Одвлажнувач GORENJE D20M

Турбо функција: Да
Функција сушење: Да
Автоматско исклучување: Да
Одвлажнување: Да
Паметно одвлажнување: Да
IonTech: Не
Автоматско одмрзнување: Да
Автоматско работење: Да
Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија: Да
Функција за самочистење: Не
Детекција на истекување на фреон: Да
Површина: 37-52
Номинален напон: 2,1
Приклучна моќ: 440 W
Ширина: 350 mm
Висина: 510 mm
Длабочина: 245 mm

16499 ден.

Нема на залиха

SKU: 194913 Категорија: