• 171834

Одмрзнувач за стакло Praxis – 650 ml

Ефикасно средство за одмрзнување на стаклата од автомобилот. Совршено го отстранува мразот, спречува замрзнување, формира заштитен слој и не е штетен за пластика и гума

179 ден.

Нема на залиха

SKU: 171834 Категорија: