• 172252

Ножици за лим 2-14-567

STANLEY
Погодни се за сечење алуминиум, UPVC листови, кожа, бакар, пластика и жичана мрежа.
Рачките се исклучително удобни, направени од два материјали.

1299 ден.

На залиха

SKU: 172252 Категорија: