• 193019
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Моталица за црево Cellfast 55-310

Матријал: алуминиум
Држач за практично складирање на конекторот и шприцот.
Прилагодлива висина, удобна и нелизгава гумена рачка.

Клуб Цена
4491 ден. 4990 ден.

На залиха