• 193018
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Мотал.за црево 1/2″ 60m Cellfast 55-260

Димензии: 55.5x36x10cm
Матријал: алуминиум

Клуб Цена
2691 ден. 2990 ден.

На залиха