• 192889
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Мотал.за црево 1/2″ 45m Cellfast 55-250

Димензии: (ДxШxВ) 31.5x10x31.5mm
Матријал: алуминиум

Клуб Цена
2331 ден. 2590 ден.

На залиха