• 192888
10% попуст
Заштеди со Клуб цена

Мотал.за црево 1/2″ 45m Cellfast 55-150

Димензии: (ДxШxВ) 13,78×12.4×4.06mm
Матријал: алуминиум

Клуб Цена
1791 ден. 1990 ден.

На залиха