Мопед A9 NOVA со куфер

Мин./Макс. моќност: 1.7 / 2.2 kW
Зафатнина : 49.6 ccm
Максимална брзина : 45 km/h
Сопирачки: Диск/ барабан
Капацитет на резервоар за гориво : 6 l
Гуми: 120/70-12
Димензии: 1955*695*1110
Тежина: 92 kg
Производител Migliori

81940 ден.

Нема на залиха

SKU: 180572 Категорија: