• crn fav

Мини Шпорет Favorit MO-42 B

Капацитет на рерна: 42L
Нето волумен:36,6L
2 електрични грејни плочи
(∅ 180 + ∅ 145)
1 грејна плоча
∅ 145 (1000 W)
Додатоци:1 тепсија + 1 решетка
Горен греач:650 W
Долен греач:650 W

6499 ден.

Само 1 останати во залиха

SKU: 186492 Категорија: