• bel favorit
18% попуст
Заштеди со Клуб цена

Мини Шпорет Favorit MO-42 W

Капацитет на рерна: 42L
Нето волумен:36,6L
2 електрични грејни плочи
(∅ 180 + ∅ 145)
1 грејна плоча
∅ 145 (1000 W)
Додатоци:1 тепсија + 1 решетка
Горен греач:650 W
Долен греач:650 W

Клуб Цена
5990 ден. 7299 ден.

На залиха