• 186335
  • 186335-2
  • 186335-3
5% попуст
Заштеди со Клуб цена

Мини кујна со фриж. MK-0210XA SET

Садопер, Inox плоча за готвење
INOX ПЛОЧА MK-0210XA: 100x60x5(17)cm, нерѓосувачки inox, моќност: 2.500W, плочи: 18cm, 1500W; 14.5cm, 1000W, 6 различни подесувања на моќност, вклучен приклучен кабел за напојување,
САДОПЕР: 34x37x17cm, длабочина на садопер: 17cm, вклучен 60 mm сифон и одводни цевки;
ОРМАР: квалитетна иверка со дебелина од 18mm, кантирано Mini ABS 1mm трака, метална рачка, метални додатоци и прибор за спојување, димензии: 100x60x87cm

Клуб Цена
22790 ден. 23990 ден.

Само 1 останати во залиха