• cvxbvvb

Миксер со сад MAX MS 3566

Моќност: 300 w
Брзини:5
Капацитет на садот: 2,5l
Турбо функција
Копче за вадење на маталките
Копче за безбедно одстранување на миксеротМаталки за тесто:2Mаталки за мешање:2
Mаталки за мешање:2
Маталки за тесто:2

1599 ден.

Нема на залиха

SKU: 159121 Категорија: